Småinfo

MiniFjorden er en opplevelse for hele familien!

Underholdningen er for barn fra 3 til 12 år. Under her kan du lese mer om hva som skjer under festivalen, hvor du kan bo mens du er på besøk, hvor du kan parkere og hva vi serverer på MiniFjorden. Tilbudene gjelder ikke under «Jul på MiniFjorden».

Vi ønsker deg og familien din hjertelig velkommen til en magisk opplevelse i Sandefjord!

HVOR SKAL DU?

Hjertnes Amfi ligger ved Badeparken i Sandefjord sentrum. Standpromenaden og Hjertnespromenaden ligger langs med parken. MiniFjordens inngang er via Hjertnes Kulturhus sin hovedinngang. På MiniFjordens festivalområde er det barna som bestemmer – og da blir det selvsagt LEK og MORO for alle! Festivalområdet åpner en time før forestillingen starter. Billetten inkluderer fri tilgang til hele festivalområdet vårt stappfult av leker, spill, musikk og tusenvis av bøker.

SE KART HER

MAT & DRIKKE

På MiniFjorden serverer vi masse digg. Vi har fokus på gode og lokale leverandører til festivalen vår. Vi serverer vi kalde drikkevarer, is og MiniPåppkorn. Kanskje du møter Helena eller Josefine? De gleder seg i alle fall til å se deg!

 

TILGJENGELIGHET

Hjertnes Kulturhus er tilpasset rullestolbrukere og har handicap-toalett. Festivalområdet har inngang fra Hjertnes Kulturhus med enkel tilgang til HC-toalett. Hjertnes Amfi er et amfi – med trapper, og er derfor ikke så lett tilgjengelig. Derimot finnes det egen inngang til scenen vår fra Badeparken. Ta kontakt med oss så tilrettelegger vi for deg og familien din.

TA KONTAKT

PARKERING

Du kan parkere på Tivolitomta, på parkeringen ved skateparken ved havnebassenget, eller på parkeringen til Hjertnes ved  Sandefjordsveien. Det er gratis parkering i Sandefjord sentrum hvis du har parkeringskive – disse får du kjøpt i de fleste kiosker og butikker. Parkeringen er gjelder i 1 time, men etter 18.00 kan man stå til 08.00 dagen etter.

KOLLEKTIVT

Om du ikke får haik med NRK Super-bussen, kan vanlig rutebuss være like så bra! Med busstopp rundt hele festivalområdet, blir transporten en drøm!

Du kan også ta tog til Sandefjord stasjon, og denne ligger 10-12 minutter unna MiniFjorden, om du ikke møter på MiniRaffen på veien!

BUSS  TOG

OVERNATTING

Trenger du et sted å bo mens du er på besøk hos oss? Sandefjord har flere gode overnattingstilbud i ulike prisklasser. I samarbeid med Clarion Collection Hotel Atlantic lager vi MiniFjordens eget festivalhotell. Ta kontakt med dem for et MiniTilbud og festivalpakker.

KONTAKT HOTELLET

MINIBIBLIOTEK

Sammen med Sandefjord bibliotek sin barneavdeling flytter vi vårt eget MiniBibliotek ut i sola under hele MiniFjorden. Bla i mange spennende bøker og se på alt det fine bibliotekets barneavdeling har å tilby barna! Kanskje får du med deg en gratis bok hjem også? Billetten inkluderer fri tilgang til hele festivalområdet vårt.

BILLETTER

Alle må ha billett til MiniFjorden. Både voksne og barn. Vi trenger oversikt over alle som har lyst til å besøke oss, uansett alder. Festivalområdet er åpent en time før hver forestilling og vil også være tilgjengelig etter forestillingen er ferdig. Barn under 1 år slipper gratis inn på MiniFjorden. Velkommen!

GRØNN FESTIVAL

I 2024 ble MiniFjorden sertifisert som Grønn Festival. Dette betyr at vi har gode rutiner og løsninger for bruk av energi, transport, innkjøp, mat/servering og avfall. Dette er viktige punkter vi har hatt med oss siden oppstarten i 2018 og et godt samfunnsrettet løfte som er i tråd med FNs bærekraftsmål. Grønn Festival tildeles av Musikkontoret ØKS.