Vi er MiniFjorden

MiniFjorden er en kulturfestival for alle barn. Vi tilbyr profesjonell kultur til barn og unge, og inviterer dem til kulturelle opplevelser som skal berike og engasjere dem for resten av livet.

Barna i sentrum

MiniFjorden skal presentere flere kunstuttrykk og skal være en sentral formidler av høy kunstnerisk kvalitet til barn. For MiniFjorden er barnas utvikling og framtidige gode minner i fokus. Vi legger derfor stolthet i å finne aktører som virkelig forstår barnet som publikum.

Miniteamet

Lasse Vermeli

produsent

Morten Skogby

teknisk produsent

Elias Lunde-Huseby

prosjektleder

Tine Røtnes

scenograf & dekor

Karoline Mørk

arena & rigg

Hannah Wengård

prosjektkoordinator

Fredrik Gustavsen

grafisk design & profil

Helena Rosenlund

koordinator

Freddy Wike

fotograf

Kristin H. Larsen

annonsesjef

Thomas Gustavsen

webutvikler & animatør

MiniRaffen

maskot

HVEM ER VI?

MiniFjorden produseres av Vermeli Produksjoner. VP ble etablert i 2010 og er en bitteliten produsent av kultur i Norge. Med base i Sandefjord er ambisjonen å skape et rikt kulturliv lokalt, tilgjengelig for alle. I 2022 arrangeres MiniFjorden for femte året på rad og vi kan allerede se tilbake på en rekke kulturopplevelser for flere tusen mennesker, lokalt og nasjonalt.

Kulturopplevelser har større betydning i livet ditt enn det du kanskje tror. For MiniFjorden er dette spesielt viktig mot målgruppa vår. Vi mener kulturopplevelser sørger for bedre mental og fysisk helse, utvikler- og utdanner oss, utfordrer og bevisstgjør oss, sørger for nye måter å tenke på, skaper mindre ulikhet og visker ut barrierer mellom mennesker. Vi skal formidle innhold som bidrar til nettopp dette. Vi skal sørge for at ytringsfriheten står sterkt og at dagsaktuelle tema kommer inn i programmet vårt.

MiniFjorden skal bidra til en bedre verden for barn og unge å vokse opp i.

 

KULTURMINISTEREN SIER HALLAIEN

Kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery sendte oss en hilsen! Se den her:

STATSMINISTEREN SIER HEI

I 2022 ble MiniFjorden 5 år. Dette lille, store universet har vokst siden ideen fra 2014, åpnet for første gang 28. juni i 2018. 1. juli 2022 åpnet vi for femte året på rad. Sjefen i Norge, Jonas Gahr Støre gratulerer MiniFjorden med 5 år.

Velkommen til Sandefjord!