PLUTSELIG
BARNETEATERS JUL

Plutselig Barneteater lager jul på MiniFjorden! Plutselig barneteater lager nyskapende improteater for hele familien. Nå med garantert julestemning.

10.Desember Kl 15:00

Kjøp billett

Plutselig Barneteater lager jul på MiniFjorden! Plutselig barneteater lager nyskapende improteater for hele familien. Du har kanskje sett dem tidligere i Oslo Konserthus, Røverstaden, Teaterkjeller’n eller kanskje på MiniFjorden? Alt er duket for en magisk og interaktiv teateropplevelse.

Hver forestilling tar utgangspunkt i en folkekjær fortelling etter forslag fra barna i salen. Tre kjente stemmer fra barne-TV og en av Norges beste impropianister lager deretter alternative, rare og morsomme versjoner av denne i samspill med publikum.

Det blir improviserte fortellinger, og sanger verden aldri har hørt før (og kanskje aldri får høre igjen), når klassiske eventyr og moderne popkultur kolliderer i en leken teaterfest! Hva om trollet under brua egentlig er en geit født i feil kropp? Kan de syv dvergene starte boyband? Og hva om en av de tre nøttene til Askepott inneholder et romskip? Hver forestilling er ulik fra den forrige – så her kan man komme om igjen og om igjen og om igjen og om igjen og om igjen og om igjen og om igjen! Forestillingen passer for 4-åringer, og 12-åringer – og alt imellom. Men det er heller ikke feil å si at dette passer absolutt hele familien.

VARIGHET: Ca. 45 minutter

MÅLGRUPPE: Fra 4 år

MEDVIRKENDE: Henrik Horge, Benedikte Kruse, Andreas Cappelen og Lars Andreas Aspesæter. 
Forestillingen produseres av Feelgood. Trond Lindheim er vikar for Lars Andreas under denne forestillingen.