Plutselig barneteater

Målgruppe: Alle. Varighet: ca. 40 minutter. Av: Plutselig barneteater. Med: Henrik Horge, Benedikte Kruse, Andreas Cappelen, Lars Andreas Aspesæter, Håvard Gressum […]

Målgruppe: Alle.
Varighet:
ca. 40 minutter.
Av:
Plutselig barneteater.
Med:
Henrik Horge, Benedikte Kruse, Andreas Cappelen, Lars Andreas Aspesæter, Håvard Gressum Antonsen og Kjetil Schjander Luhr.

Plutselig barneteater kommer til MiniFjorden!

Showet som får barn og foreldre til å le sammen kommer til Sandefjord i sommer! “Plutselig barneteater” lager improteater for hele familien. Du har kanskje sett dem tidligere i Oslo Konserthus, Røverstaden og Teaterkjeller’n.

Alt er duket for en magisk og interaktiv teateropplevelse. Hver forestilling tar utgangspunkt i en folkekjær fortelling etter forslag fra barna i salen. Tre kjente stemmer fra barne-TV og en av Norges beste impropianister lager deretter alternative, rare og morsomme versjoner av denne i samspill med publikum.

Det blir improviserte fortellinger, og sanger verden aldri har hørt før (og kanskje aldri får høre igjen), når klassiske eventyr og moderne popkultur kolliderer i en leken teaterfest!

Hva om trollet under brua egentlig er en geit født i feil kropp? Kan de syv dvergene starte boyband? Og hva om en av de tre nøttene til Askepott inneholder et romskip?

Hver forestilling er ulik fra den forrige – så her kan man komme om igjen og om igjen og om igjen og om igjen og om igjen og om igjen og om igjen!

Forestillingen passer for 4-åringer, og 12-åringer – og alt i mellom. Men det er heller ikke feil å si at dette passer absolutt hele familien.

Ensemblet:
Henrik Horge, Benedikte Kruse, Andreas Cappelen, Lars Andreas Aspesæter, Håvard Gressum Antonsen og Kjetil Schjander Luhr.

Enkelte forestillinger spilles med vikarer. Tidligere vikarer: John Brungot, Frank Kjosås, Helen Vikstvedt, Terje Sporsem og Andreas Tønnesland.