HARRY PÅTTER
(med å)

Magi! Korttriks! Mynttriks! Sage-en-dame-i-to triks! Madam Pysj kommer til MiniFjorden med forestillingen «Harry Påtter (med å)»

12.Juli Kl 17:00

Kjøp billett

Teaterkompaniet Madam Pysj kommer til MiniFjorden med forestillingen «Harry Påtter (med å)». I Harry Påtter er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte. Det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst, nemlig ekte magi.

 

Madam Pysj er et hybridteater hvor medlemmenes utdanning og fagkunnskaper strekker seg på tvers av de estetiske feltene innenfor kulturen, og er med dette nærmest et kunstnerkollektiv å regne i sin tilnærming til produksjon av scenekunst. Det er ofte ekstremsport når Madam Pysj gyver løs på den kjente historien de fleste kjenner til, men ikke kommer til å kjenne igjen. Kompaniets konsept går ut på å ta det kjente og kjære og demontere det til kun tanken om hvor det hele startet som står igjen. Forestillingen spilles innendørs på MiniFjordens egen MiniScene.

 

VARIGHET: 50 minutter

MÅLGRUPPE: Fra 5 år

MEDVIRKENDE: William Arnø, Sindre Hansen, Oda Djuplasti, Jacob Vigeland og Jonas Sandvik. 

 

Festivalområdet er åpent 1 time før forestillingen starter.