EMMA

Superstjernen eMMa avslutter MiniFjorden 2022!

10.Juli Kl 15:00

Utsolgt

eMMa gjorde sin artist-debut som 8-åring, og har i en alder av 13 allerede lang fartstid i musikkbransjen. Med storebrødrene Marcus & Martinus som forbilder og støttespillere, har eMMa fått mange gode tips på veien.

I 2016 gjorde eMMa kjempesuksess med julelåten «Engler i sne», musikkvideoen har blitt sett hele 23 millioner ganger på YouTube. Fem år senere har hun gitt ut sin første låt på engelsk, «This & That» og med et moderne pop-sound beviser hun nok en gang at hun er en lovende stjerne blant norske artister. En engelsk låt har vært meget etterspurt og etterlengtet fra fansen. Det er ikke bare i Norge eMMa har fans, de er nemlig spredt rundt i hele Europa.

Når eMMa ikke reiser rundt for å opptre eller er i studio, går hun på skole, dans og henger med venner. Hun elsker å opptre og underholde, og er en kreativ jente med masse energi. Med hele 220.000 følgere på Instagram, 106.000 følgere på YouTube og 382.000 følgere på TikTok har eMMa allerede bygget opp store plattformer til tross for sin unge alder. Konserten spilles utendørs på MiniFjordens egen konsertscene.

 

VARIGHET: Ca. 25 minutter

MÅLGRUPPE: Alle

MEDVIRKENDE: Emma Gunnarsen og danserne hennes. 

 

Festivalområdet er åpent 1 time før forestillingen starter.