DEN STORE
FUGLEJAKTEN

Norges nye stjerneskudd innen barnelitteraturen kommer til MiniFjorden!

3.Juli Kl 15:00

Kjøp billett Få billetter

Nora Brech er illustratør med bakgrunn fra Einar Granums kunstfagskole og Westerdals. Hun debuterte med bildeboka «Cornelia og jungelmaskinen» i 2017, og boka ble en av årets mest roste bildebokutgivelser. I 2018 kom bildeboka «Hvem vil komme i bursdagen min?», og hennes siste bildebok, «Ulveskogen», kom høsten 2019. Nå kommer hun til MiniFjorden med sin nyeste bok «Den store fuglejakten» sammen med pianist og musikkgeniet Lars Andreas Aspesæter.

Kim og Karl drar ut på jakt etter en sjelden fugl som ingen egentlig vet om finnes på ordentlig.
På veien møter de de paraplyfugler, klokkefugler og lampefugler, som alle hjelper dem videre. Den store fuglejakten er en storslagen bildebok der kun fantasien setter grenser. Boka blir lest av forfatteren selv og kanskje du kan være med å tegne fuglene?

«Historien er enkel, men helheten er fantasirik, spennende og estetisk på grensen til det sublime. Boka har intens tiltrekningskraft på både store og små lesere, og er skapt av en forfatter med egenart og integritet. Den store fuglejakten er en bok av internasjonalt format» skrev Cathrine Strøm i Klassekampen i sin anmeldelse. Forestillingen spilles innendørs på MiniFjordens egen MiniScene.

 

VARIGHET: Ca. 40 minutter

MÅLGRUPPE: Fra 3 år

MEDVIRKENDE: Nora Brech og Lars Andreas Aspesæter. 

 

Festivalområdet er åpent 1 time før forestillingen starter.