ET SUPER AWESOME
VITENSHOW

Kan såpebobler brenne? Kan et menneske bade i minus 196 grader? Kan en vannflaske fungere som flammekaster? Og hva i alle dager er en badeball-eksplosjon?

7.Juli Kl 17:00

Utsolgt
Ekstraforestilling!

7.Juli Kl 15:00

Utsolgt

Kan såpebobler brenne? Kan et menneske bade i minus 196 grader? Kan en vannflaske fungere som flammekaster? Og hva i alle dager er en badeball-eksplosjon? Bli med når Roe kommer til MiniFjorden og blander vitenskap og galskap i det nye fartsfylte vitenshowet ET SUPER AWESOME VITENSHOW. Med spektakulære eksperimenter og en god dose humor er dette underholdning for hele familien.

Roe Lauvås er en leken naturfagslærer, programleder og vitenskapsartist. Han har et brennende engasjement for inspirerende realfagsundervisning og ønsker å vekke nysgjerrigheten hos både barn og voksne. Roe har skapt en rekke vitenshow og står blant annet bak den kritikerroste vitenskapsmusikalen «Vilde Vite og Halemysteriet», Norges første vitenskapsmusikal. De siste årene har Roe blant annet opptrådt som programleder i Forsker Grand Prix på NRK og turnert rundt om i Norge med sine populære vitenshow.

 

VARIGHET: Ca. 50 minutter

MÅLGRUPPE: Fra 3 år

MEDVIRKENDE: Roe Lauvås

 

Festivalområdet er åpent 1 time før forestillingen starter.